Linnéa Johansson var forberedt på sterke reaksjoner etter innlegg om kvinners underliv. I stedet ble hun møtt med jubel. Norske kvinner er trash.» «Du er et genetisk blindspor. Om 30 år er du en bitter gammel dame.» «Hore. Jeg er ganske sikker på at du ligger. Jeg vet om fitter som gir etter fortere enn deg . Mørkeblondt, stritt hår, norsk utseende, sikkert rundt høy, mørkegrå frakk, svart dressbukse.

Videos

Vennebyen - Lang spilletid, 30 min! Norske kvinner er trash.» «Du er et genetisk blindspor. Om 30 år er du en bitter gammel dame.» «Hore. Jeg er ganske sikker på at du ligger. Oversettelse for ' fitter ' i den engelsk- norske ordboken og mange andre norske oversettelser - helt gratis. Linnéa Johansson var forberedt på sterke reaksjoner etter innlegg om kvinners underliv. I stedet ble hun møtt med jubel.

Spennendex norske fitter - Svelvik

Hun kunne se ham i sidesynet nå. Nå var han kun førti meter bak henne, og han hadde økt tempoet. Logg inn Ny bruker? Hvorfor jeg filmet min egen abort.

Spennendex norske fitter - Moelv

I innlegget skriver småbarnsmoren, som jobber som illustratør i Trondheim, at det er på tide å kalle en spade for en spade, og ei fitte for ei fitte. Men når kvinnfolk er høy og veier 56 kilo. At han er åpen for å ta den tiden det trenger. Alle oversettelsene og eksemplene.

Comments

Laisser un commentaire