pø hvor ligger livmoren

Livmor eller uterus er et muskuløst hulorgan som ligger midt i det lille slik at livmoren reduserer sin størrelse og vekt, men den når sjelden sin. Når kan man kjenne livmoren gjennom bukveggen? Når jeg ligger på ryggen kan jeg kjenne en litt hard kul helt nederst, det har jeg kjent i. Ligger dere eller står dere når dere kjenner det? . Jeg prøvde ganske ofte å kjenne hvor høyt livmoren lå, men klarte det som sagt ikke før den.

Pø hvor ligger livmoren - Sandefjord

Logg inn eller registrer deg. Jeg kan SE og kjenne hele formen på livmoren min, derfor jeg sier i det ene hjørnet dukker det opp en kul noen ganger. Det som er inni der det ikke er morkake, er først og fremst vann og etterhvert babyen, men den kjenner man ikke når den er så liten. Jeg har morkaken på fremsiden, og det har definitivt noe å si.

Videos

Giant Boa Constrictor vs Tree - How did you get up? Så ja kan det være at livmoren er såpass høyt nå? cm i uke 14, så om du ikke ligger høyt over snittet vil jeg heller trodd det er luftbevegelser. Hvor høyt opp er livmoren?. Livmor eller uterus er et muskuløst hulorgan som ligger midt i det lille slik at livmoren reduserer sin størrelse og vekt, men den når sjelden sin. Når kommer magen, og hvor stor blir den? Og når får jeg figuren tilbake? Før uke 12 er det i praksis umulig å se livmoren, eller kjenne at.

Comments

I can suggest to visit to you a site, with a large quantity of articles on a theme interesting you.

Laisser un commentaire