norsk po forum hvor ofte samleie

Det skriver en frustrert leser i Kvinneguidens forum. Ulikhet mellom partene når det gjelder hvor ofte de ønsker å ha sex, kan være en. Hurtiglenker: Siste 50 innlegg | Fotball - Premier League | Politikk - Norsk | Backstage | Data og Lurer derfor på hvor ofte dere som er i fast forhold har sex. Men alle forhold går jo gjennom opp og ned perioder når det kommer til sex. .. Vet ikke hvorfor men jeg får inntrykk av at du kanskje ikke opprinnelig er norsk ?. Han runker ikke og ser heller ikke på porno, jeg syns han er så merkelig. . Hvor ofte man har sex bruker å stabilisere seg etter en stund  Dama vil ikke ha sex ofte nok - Frustrerer meg.

Norsk po forum hvor ofte samleie - Skudeneshavn

Tok det opp med han i går, men han sa at han aldri i verden kom til å reise til legen for å sjekke seg for det, fordi ganger i uka er normalt og han vil ikke ha mer sex enn det. Til dere i fast forhold - Hvor ofte har dere sex. Flink med barn, familiekjær, morsom. Syns det er fryktelig vanskelig å bare gå fra han. norsk po forum hvor ofte samleie

Videos

Internet Technologies - Computer Science for Business Leaders 2016 De fleste har mer sex når de er unge, og spesielt når forholdene er ferske, for så å ha mindre ofte sex etter hvert. Alt er med andre ord normalt, og hvert enkelt. Dessverre finnes ikke det noen norsk Wikipedia-artikkel om Jeg tror ærlig talt ikke det finnes noen mal på hvor mange ganger det er vanlig. Det skriver en frustrert leser i Kvinneguidens forum. Ulikhet mellom partene når det gjelder hvor ofte de ønsker å ha sex, kan være en.

Comments

Laisser un commentaire