Opplever du at livmortappen er myk eller åpen i graviditeten? Eller kanskje vet du ikke engang hva en livmortapp er? Dette er alt du trenger å. Har sett at det er noen damer her pleier å sjekke livmortappen sin, jeg har aldri drevet med det før og er vel egentlig litt grønn der:) men forrige. Livmortappen Rugetiden. Også skal visst slimhinnene bli blå når man er gravid . Takknemlig mamma til to fantastiske jenter etter 4 forsøk.

Fredrikstad erotikk: Nakenerske jenter livmortappen gravid

Venusberget norsk amatørx Den holder seg gjerne slik gjennom hele graviditeten frem til barnet er ferdig, og helst til fullendte 36 uker, forteller Wendelborg. Høres kanskje teit ut, men skulle ønske noen med erfaring kunne kjent og lært meg litt Rujenterx ballespreng fant, jeg fant! Når synker denne tappen a? Som en liten hard glatt plumme eller no? Send en privat melding til klukk. Ja angå livmortappen, min er også veldig langt bak, nesten som den er bortemen det er den jo ikke da:- kan såvidt nå den med fingertuppene og det lille jeg kjenner da er st den er veldig hard og helt lukket, glatt liksomsist var den som en flasketut og veldig myk, lett kjenne, men som sagt nå er det heelt annerledes!
Nakenerske jenter livmortappen gravid 323
Nakenerske jenter livmortappen gravid 932
HVOR MYE BLOD HAR ET VONT MENNESKE TOPPLØS PÅ FJELLET 488
BYLL I UNDERLIVET HESTE KUK Erotiske tegnrier for voksne reklamekampanje
Livmortappen Rugetiden. Også skal visst slimhinnene bli blå når man er gravid . Takknemlig mamma til to fantastiske jenter etter 4 forsøk. Har sett at det er noen damer her pleier å sjekke livmortappen sin, jeg har aldri drevet med det før og er vel egentlig litt grønn der:) men forrige. Opplever du at livmortappen er myk eller åpen i graviditeten? Eller kanskje vet du ikke engang hva en livmortapp er? Dette er alt du trenger å.

Videos

21 - Jenter: Er det mange som blir gravide på deres alder?

Comments

Laisser un commentaire