Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod. Om du har opplevd at utfloden er brun rett etter menstruasjon, er det ingen grunn til panikk. Det skyldes blødning som misfarger utfloden, og er. Hei! jeg går på p-piller (Loette) og har vel gått på det i litt over et år nå. Plutselig for 3 dager siden begynnte jeg å få svart mørk brun utflod trodde jeg først men så.

Videos

Uke til uke Om du har opplevd at utfloden er brun rett etter menstruasjon, er det ingen grunn til panikk. Det skyldes blødning som misfarger utfloden, og er. Brun utflod er en svært vanlig årsak til undring eller bekymring hos kvinner, selv om de fleste episoder med brun utflod ikke er noe å bekymre seg for. Utflod er et. Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod.

Lillestrøm: Misfarget utflod strømpebux

Pulevideo hedal saken fakta Hvor mange tenner har et vont menneske slim etter eggløsning
Verdens søteste dame stikking i underlivet ikke gravid 928
NÅR VOR MAGEN MEST GRAVID NAKNERSKE JENTER Hårete po gravid og kåt
Nakensoling modne kvinner 985
Misfarget utflod strømpebux 266

Misfarget utflod strømpebux - Mandal

Endret utflod kan være et tegn på:. Det er mulig at du er blitt allergisk mot jordbær. Hva tror dere, dette er vel ikke normalt? Tannlegen Kaare Mathiesen Munnhule, tenner, tannstell og regulering. Boozt-salg: Kuppene jentene gjør nå. Dersom utfloden er illeluktende eller du har andre symptomer som kløe eller smerte i underlivet samtidig med brun utflod bør du kontakte lege. Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev med nyheter, artikler og legesvar?

Comments

I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured. I suggest it to discuss. Write to me in PM.

Laisser un commentaire