27 grunner til at kona nektet å ha sex med ektemannen Kanskje ikke så veldig overraskende, men ideen med excelarket falt ikke i veldig god hos kona. For de fleste av oss vil nok en et slik excelark fremstå som rimelig. Hei, Jeg er mann på 41 år, og har vært i lag med min kone i ca. 6 år nå. Vi ble gift for snart 5 år siden. Når det gjelder meg selv, så kan jeg si at j. hei Trenger noen råd her. Min kone og jeg har hatt ett ganske dårlig samliv de siste 7 årene. Sex og intimitet er vært sjeldent (sex kanskje 4.

Videos

Hysterisk «tryllevideo» har blitt sett over 50 millioner ganger 27 grunner til at kona nektet å ha sex med ektemannen Kanskje ikke så veldig overraskende, men ideen med excelarket falt ikke i veldig god hos kona. For de fleste av oss vil nok en et slik excelark fremstå som rimelig. Hei, Jeg er mann på 41 år, og har vært i lag med min kone i ca. 6 år nå. Vi ble gift for snart 5 år siden. Når det gjelder meg selv, så kan jeg si at j. hei Trenger noen råd her. Min kone og jeg har hatt ett ganske dårlig samliv de siste 7 årene. Sex og intimitet er vært sjeldent (sex kanskje 4.

Øktxlyst kona vil ikke hax - Mandal

Det hadde jeg kvinner misfarget utflod vært. Uansett; nei, det er ikke normalt - og jeg hadde personlig ikke kjøpt forklaringen med at vedkommende elsket meg - jeg hadde nok tenkt at han elsket tryggheten og familiehverdagen bare at jeg ikke var en viktig faktor i det. Men etter min mening hadde det føltes helt feil å vært i et forhold og hatt sex med andre. Logg inn for å følge dette. Hva med å tilby henne nærhet, ømhet og kos uten at det blir samleie ut av det, og uten at du forventer noe i retur.

Comments

Laisser un commentaire