desember dukket det opp en ny server på appen Discord. Appen er laget for å være en enkel måte for gamere å kommunisere på. Da «Vilde» (21) fikk vite om en hemmelig server der nakenbilder av norske Det var kjæresten som viste «Vilde»(21) appen Discord, der det. Ofte er dette geografisk lokalisert, ved at brukerne samarbeider for å få tak i og dele slike bilder av jenter på et geografisk område. Discord er. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med personlig informasjon. En skjult server der det spres nakenbilder av norske jenter, ble For å få tilgang til den aktuelle serveren, krever Discord at du har en kode. Da «Vilde» (21) fikk vite om en hemmelig server der nakenbilder av norske Det var kjæresten som viste «Vilde»(21) appen Discord, der det.

Discord nakenbilderrver naken rompe - Fredrikstad

Hun fant ikke bildet av seg selv, men ble sjokkert over omfanget. Denne serveren brukes til å legge ut nakenbilder av norske jenter. Så jeg gikk inn på appen for å se om jeg fant bildet av meg, sier hun til TV 2.

Discord nakenbilderrver naken rompe - Honningsvåg

Kvinne skutt sør for Stockholm. Inspektører fra arbeidstilsynet forsøkt kjørt ned. Nyhets- og sportsdirektør: Jan Ove Årsæther. Å sende et nakenbilde av seg selv er ikke ulovlig, men å sende det videre er det. Følg oss på Twitter. Bildene er ikke søkbare så man må ha en invitasjon for å finne bildene.

Comments

Laisser un commentaire