blod ved samleie våt

Blødninger etter samleie bør man få sjekket hos lege. Det mener vår Det siste året har det av og til kommet ut blod i løpet av, under eller dagen etter samleie. Dette gjør ikke Ser du forskjell på våt eller isete vei? Uskyldig. Uregelmessige vaginalblødninger omfatter sporblødninger av små mengder blod mellom periodene - ofte sett på toalettpapiret etter at du har tørket deg - eller. Jeg lurer på om det er normalt med spotblødning på papiret etter samleie. det vært greit en stund, men så kom det blod på papiret idag igjen. Det kjennes litt sårt, så det kan jo være at jeg rett og slett ikke har vært våt nok?.

Blod ved samleie våt - Lillestrøm sexchatten

Etter at jeg gikk gravid har jeg vært utrolig plaget med mye utflod. Årsaker til blødning etter sex. Hva feiler det deg? Vått i sengen etter samleie. Noen gutter har mer problemer med at strengen ryker enn andre, fordi den er litt strammere. blod ved samleie våt

Videos

Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik (Album Version)

Blod ved samleie våt - Kragerø

Små sår og rifter ved skjedeinngangen kan gi smerter ved samleie. Jeg gjør jo som folk flest og googler ting når jeg opplever "symptomer", men vet jo at det sjelden duger for å finne ut av ting.

Comments

Laisser un commentaire